top of page
Anker 1

voor wie

Wie trainen er bij Kadanz Cycling?

Professioneel/amateur wielrennen/cyclowielrenner

Sport maakt een belangrijk deel uit van je leven. Je wilt het beste eruit halen in samenwerking met ons om te pieken in wedstrijden.

high-angle-view-of-people-on-bicycle-248

Recreatief

Is wielrennen jouw passie en wil je vooruit gaan, wij kunnen je helpen om een goede balans te vinden in training/rust/werk/gezin.

wheel-3786985_1920.jpg

Technisch met menselijke touch

 

Met behulp van div. tools geeft hij snel inzicht in je ontwikkeling en maakt een realistisch plan waar je naartoe kan groeien, ook als het soms iets minder gaat."

Natalie van Gogh

_PRE0206_edited.jpg

Ploegen

Wij zijn voorstander van een goede samenwerking met wielerploegen, korte lijntjes tussen de trainer/coach en ploegleiding is belangrijk om de renner maximaal te kunnen laten functioneren.

Swabo-teamfoto_Ploeg.jpg

Bekende professionele en elite coureurs die met KadanZ Cycling hebben samengewerkt zijn onder andere:

Amy Pieters Team SD Worx  Jetse Bol Rabobank/

Belkin World tour/De Rijke/Manzana Postobon/Burgos BH Ramses Bekkenk Koga KMC mtb team  Piotr Havik Beat / Riwal-readynez  Peter van Dijk Jamis  Lars van den Berg Metec/FdJ  Marijn van den Berg Metec  Jim Lindenburg Metec  Wim Wittenberg De Jonge Renner  Tom Wijfje Swabo  Norbert van der Straaten Swabo  Nick van der Meer WWV/Colba Superano Ham  Leon Hofman WWV  Sjoerd Kouwenhoven Metec  Jordi Sloof WWV / de Rijke  Floris Gerts BMC world tour  Sven van Luijk Monkey Town/Park Hotel CT / Jo Piels

Schrijf je hier direct in

Samen keihard trainen

 

Met een trainer die even gedreven is als ik. Norbert is een coach die, mede door zijn eigen sportervaring, oog heeft voor de sporter. Wat een geweldig team vormden we.

Peter van Dijk

Peter-Van-Dijk-youtube.jpg
bottom of page